fredag 19 juli 2013

Hemfärd

Då är det dags att återvända till verkligheten. Another sunny day, vi har verkligen haft tur med vädret. Sol, sol, sol och allt från underbart ljumma kvällar till stekande heta dagar. Det är svårt att tro att några av platserna vi har besökt låg under vatten för några veckor sedan.


Det har varit intensiva veckor, vi har sett mycket men önskar att vi sett mer. Det ger mersmak, helt enkelt! En biltur runt i Klippiga Bergen med tid att hajka upp för några av de fantastiska vandringslederna som finns är ett önskemål. Köra från Vancouver till Whistler på sea-to-sky-highway och vidare till Jasper och ner över glaciärerna mot Lake Louise, ja, det vill jag göra någon gång. När vi är pensionärer kanske? Det kan inte vara 30 år tills dess i alla fall...
Och östkusten, med Newfoundland och Labrador, Nova Scotia och the Maritimes. Så mycket mer att se!



Nu sitter vi här i alla fall, i loungen på flygplatsen. Väskorna är fyllda med godis och presenter, det är tur att den lille därhemma inte förstår hur bortskämd han blir. 
Vi firar vår 27e bröllopsdag med ett glas vin, från Okanagan BC förstås. Hela flygplatsen firar med oss: ansiktsmålningar, sång och musik, DJ's, uppträdande, provsmakningar mm. Så ska en bröllopsdag firas!

Skål på er alla för 27 år till, fyllda av äventyr. I morgon kommer sista rapporten hemifrån.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar