tisdag 1 november 2016

Itenerary - reseplanerare

Jo, att skriva ett helt inlägg som sen bara försvinner är inget vidare, men det är bara att bita ihop och skriva igen! Note to self: kom ihåg att spara mellan varven.

Den här resan har planerats i mer än 30 år, för det var till Kota Kinabalu eller Kota Baru som bröllopsresan skulle gå. Det hade Eje bestämt. Kanske det hade nåt med namnen att göra? 😜
Nja, han reste mycket på Sydostasien på den tiden och hade blivit rekommenderad båda platserna. Inte kom vi iväg inte... det blev ett scoutläger och ett tält vi delade med Uffe som var bestman på bröllopet. Han var ju med tre år tidigare när vi träffades i Kanada, så det var inte så konstigt.

30-årigt bröllop kan firas med bröllopsresa, det är helt ok. Så nu far vi! Uffe får dock stanna hemma.

Resan tar oss via Frankfurt och Bangkok till Kuala Lumpur där vi övernattar invid flygplatsen och flyger vidare till Sandakan på Malaysiska Borneo dagen där på.

En tur till Turtle Island och inte vågorna är för höga börjar vi med, sen blir det några dagar i djungeln för att tiltta på orqngutanger, sunbears, näsapor, fåglar och annat trevlig. En grotta me svalor som bygger ätbara svalbon står också på listan.

Vi flyger över till Kota Kinabalu för lite rest and recreation, läs slappa vid poolen med en paraplydrink.
Därefter går resan vidare till Kuching och sen avslutar vi med några dagar i Kuala Lumpur.

Sen får vi leva på minnen och de D-vitaminer vi samlat på oss, regnperioden till trots. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar